EREMIT

EREMIT

EREMIT

Følg EREMIT på facebook.

Projektet forener levende musik, filmkunst, lydmontage og reallyd, herunder field recordings fra by og natur.

Forestillingen tager udgangspunkt i begrebet EREMIT, som dækker over et menneske, der helliger sig isolation for at opnå en højere indsigt eller inspiration. Derfor er der tale om solokoncerter for trommesæt og slagtøj. Filmen, som danner det stemningsmæssige underlæg til musikken, er optaget på Fanø, i Blåvand og New York.

Det er en skæbnefortælling om en indre opdagelsesrejse. Film og livemusik underbygges af stemningsfyldte lydmontager, som blander melodiøse og drømmende lydlandskaber med field recordings (reallyd) fra Vadehavets natur og byrum. Udover at være en selvstændig forestilling skal projektet bogstaveligt talt ”slå på tromme” for Vadehavsfestivalen og Kulturregion Vadehavet gennem kunstneriske promotionskoncerter, -videoer og kampagner rettet mod det yngre publikum.

Modsat en traditionel biografoplevelse lader EREMIT musikken være udgangspunktet, mens filmen udgør den stemningsgivende baggrund. Forestillingens omdrejningspunkt er således en improviseret soloperformance for trommesæt og perkussion, der væves ind i et tæppe af stemningsfyldte og drømmende lydlandskaber og filmsekvenser.

Projektperiode: 2016.